+46 708-44 53 56 leif@lgflyttstad.se

Flyttfirma

Vi packar, sorterar och transporterar dina ägodelar. Vill du exempelvis skänka bort något ordnar vi så att det går till försäljning för dem som är i nöd. Vill du i stället slänga sakerna så löser vi det med. Om du söker en erfaren och professionell flyttfirma när det är dags att flytta så har du hittat rätt hos oss på LG Flytt & Städ.

En flytt är ett omfattande projekt, dels känslomässigt men också praktiskt. LG Flytt & Städ är en flyttfirma som vill underlätta flytten så långt det är möjligt. En grundläggande förutsättning för en lyckad flytt är framför allt planering och framförhållning, moment vi ser vikten av att prioritera.

Flyttfirma bär en soffa

Flyttfirma i och omkring Falköping, Lidköping och Mariestad

Du kan tryggt lämna allt i våra händer och få bohaget professionellt packat och hanterat och du slipper dessutom att lösa transportfrågor.
Vi tömmer även dina biutrymmen som källarförråd och vindsutrymmen. Ska du flytta till eller från orter som Skövde, Skara, Lidköping, Mariestad, Falköping, Hjo, Mullsjö, Habo och Karlsborg så hjälper LG Flytt & Städ dig gärna. Vi tar även på oss flyttuppdrag med längre avstånd, från Östersund i norr till Ystad i söder.

LG Flytt & Städ är flyttfirman som flyttar inom, till och från Skaraborg på ett säkert och även välplanerat vis. Dessutom försöker vi så långt det är möjligt att möta upp våra kunders särskilda önskemål.

 

LG Flytt & Städ – en mångsidig flyttfirma

Vår erfarenhet tillsammans med vår mångsidighet är till din fördel när du anlitar oss för din flytt. LG Flytt & Städ utför privat bohagsflytt, dessutom också företagsflyttar och om du behöver tömma ett lager. Varje år tömmer vi även flera dödsbon och kan lösa detta åt dig. Saknar du flyttkartonger finns de att låna hos oss och även packpapper och även annat emballage som flyttfiltar finns hos oss. Efter genomförd flytt och uppackning erbjuder vi oss att hämta kartongerna och flyttemballaget.

Kontors- och verksamhetsflyttar kräver noggrann planering. Å ena sidan hos kund, å andra sidan hos flyttfirman. Allt för att den ordinarie verksamheten inte ska göra längre uppehåll än nödvändigt och kunna starta så fort som möjligt på den nya platsen eller i de nya lokalerna.

LG Flytt & Städ erbjuder även flyttstädning och magasinering, läs mer!

Flyttfirman LG Flytt & Städ flyttar madrass

Gäller RUT-avdrag för flyttfirmor?

Ja, det gör det! Packningen och uppackningen av dina saker, men också hjälp att bära, lastning och lossning av bohaget och arbetstiden för transporten. Detta och mer där till är berättigat till RUT-avdrag. Vi på LG Flytt & Städ hjälper dig självklart med RUT-avdrag och skickar in allt till skattemyndigheten åt dig. Aldrig förr har en flytt varit så bekväm, enkel och säker!
Läs mer om RUT-avdrag på Skatteverkets sida.

Hur många flyttkartonger behövs?

En grov uppskattning är att det behövs en kartong per kvadratmeter och det behövs ofta fler kartonger än man tror. Tänk 30 kartonger för en lägenhet på 30 m2 etc. En kartong kan bli tung, beroende på innehåll. Det är klokt packa bärbart utan att lasta för tungt.
Se våra packningstips här!

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

Hör av dig till LG Flytt & Städ så kommer vi och besöker dig på plats för att bedöma flyttens omfattning och ge dig ett pris. En flytt varierar oerhört beroende på omfattning, storlek på bohaget och typen av bohag som ska flyttas mm. Det gör att arbetsinsatsen och tidsåtgången för flytten varierar vilket påverkar priset. Använd gärna vårt offertformulär här.

Vad hjälper en flyttfirma till med?

Vi demonterar samt monterar era möbler, taklampor, sängar med mera. Riktigt ömtåliga saker kan ni låta stå så tar vi hand om dom själva.
Vi erbjuder oss att ta hand om hela flytten i ett totalt upplägg med nerpackning i kartonger och uppackning eller vi skräddarsyr ett upplägg som passar just era behov. Ibland hjälper LG Flytt & Städ till med allt, ibland bara med transport av de otympligaste möblerna.
Kontakta oss så berättar vi mer och hittar det bästa upplägget för er.

Vi flyttar t.ex. till och från Lidköping, Mariestad, Falköping, Skövde, Skara, Hjo, Mullsjö, Habo och Karlsborg.