+46 708-44 53 56 leif@lgflyttstad.se

Magasinering

Tillgänglighet till ert förråd alla dagar i veckan mellan 06.00-22.00, men kontakta innan besök: Leif Gustavsson mobil 070-844 53 56.

Vid magasinering har vi personal på plats som hjälper dig att lasta in eller last ut ditt bohag.

Hyr magasinering hos LG Flytt & Städ. Oavsett om det gäller dödsbo, företag eller sommarstugan som ska tömmas så hjälper vi dig att packa och flytta dina saker till magasineringen. Borta är problem med utrymmesbrist där du måste välja vad du ska spara eller inte eftersom det inte får plats. Du behöver inte längre slänga minnen och värdesaker för att du inte kan förvara dem. Saknar du lådor att packa i kan du givetvis köpa dem från oss och handlar det om kortare perioder lånar vi gratis ut flyttkartonger för maganiseringen. 

Hos oss kan du hyra förråd för magasinering av möbler och annat bohag. Vi erbjuder magasinering för kortare eller längre perioder och kan ombesörja både hämtning och utkörning av dina möbler eller bohag för magasinering i orter som Hjo, Skövde, Tibro och Karlsborg samt övriga orter i Västra Götalands län. 

Magasinet
magasinbild

Magasineringen är självklart försäkrad och säker. Vi skyddar kundens bohag med våra flyttfiltar mot alla ömtåliga ytor.
Du kan lita på att vi tar hand om dina saker på bästa sätt. LG Flytt & Städ har F-skattsedel, transporttillstånd och alla försäkringar som krävs. Allt utförs professionellt och med dig som kund i fokus. Du kan tryggt anlita oss för att ta hand om dina saker och magasinera dem rätt.

Magasinering för företag

Vi erbjuder kostnadseffektiv magasinering där företag kan ställa in pallar m.m. Staplingshöjden är hela 3,5 meter i varje magasin.
Företag som hyr magasinering hjälper vi gärna med transporter mellan företaget och magasineringen.

Vi är alltid på plats så att våra kunder kan känna sig trygga i våran magasineringslokal. 

Om ni magasinerar hos oss så bjuder vi nya kunder på transporten inom Skaraborg. Orter och de lokala tfn.nr syns längst ner på sidan.

Kontakta oss så löser vi era magasineringsbehov i Skövde, Tibro, Hjo, Karlsborg, Skara, Lidköping, Mariestad och Falköping. Bor ni på andra platser i vårt avlånga land är ni självklart välkomna att kontakta oss för magasinering!

magasineringsbild