+46 708-44 53 56 leif@lgflyttstad.se

Flytt

Om du söker erfaren och professionell flytthjälp när det är dags att flytta så har du hittat rätt hos oss på LG Flytt & Städ. Vi packar, sorterar och transporterar dina ägodelar. Vill du skänka bort något ordnar vi så att det går till försäljning för dem som är i nöd, och vill du hellre slänga sakerna så löser vi det med.

Du kan tryggt lämna allt i våra händer och få det professionellt packat och hanterat, och du slipper dessutom att lösa transportfrågor. Vi tömmer även dina biutrymmen som källarförråd och vindsutrymmen. Ska du flytta till eller från orter som Skövde, Skara, Lidköping, Mariestad, Falköping, Hjo, Vänersborg, Trollhättan och Karlsborg så hjälper vi dig gärna med flytten.

flyttavsoffa

Oss kan du anlita både för privat bohagsflytt och företagsflytt samt om du behöver tömma ett lager eller ett dödsbo. Saknar du flyttkartonger finns de att låna eller köpa hos oss. Vi hjälper dig självklart med RUT-avdrag och skickar in allt till skattemyndigheten åt dig. Aldrig förr har en flytt varit så bekväm, enkel och säker!

Hör av dig så kommer vi och besöker dig på plats för att bedöma arbetet och ge dig ett pris.

Vi demonterar samt monterar era möbler taklampor sängar med mera. Riktigt ömtåliga saker kan ni låta stå så tar vi hand om dom själva.

Kontors- & verksamhetsflyttar kräver noga planering hos kund. Så att verksamheten kan starta så fort som möjligt.

madrassflytt