+46 708-44 53 56 leif@lgflyttstad.se

Flytt

Om du söker erfaren och professionell flytthjälp när det är dags att flytta så har du hittat rätt hos oss på LG Flytt & Städ. Vi packar, sorterar och transporterar dina ägodelar. Vill du skänka bort något ordnar vi så att det går till försäljning för dem som är i nöd, och vill du hellre slänga sakerna så löser vi det med.

Vi hämtar era nya möbler från butiken

I samband med flytt köps ibland nya möbler. När du anlitar LG Flytt & Städ hämtar vi möblerna du köpt i butik och levererar dem till din nya adress.

Du kan tryggt lämna allt i våra händer och få det professionellt packat och hanterat, och du slipper dessutom att lösa transportfrågor. Vi tömmer även dina biutrymmen som källarförråd och vindsutrymmen. Ska du flytta till eller från orter som Skövde, Skara, Lidköping, Mariestad, Falköping, Hjo, Mullsjö, Habo, Götene och Karlsborg så hjälper vi dig gärna med flytten. Vi tar även på oss flyttuppdrag med längre avstånd, från Östersund i norr till Ystad i söder.

Privat bohagsflytt och företagsflytt

Oss kan du anlita både för privat bohagsflytt och företagsflytt samt om du behöver tömma ett lager eller ett dödsbo. Saknar du flyttkartonger finns de att låna eller köpa hos oss. Vi hjälper dig självklart med RUT-avdrag och skickar in allt till skattemyndigheten åt dig. Aldrig förr har en flytt varit så bekväm, enkel och säker!

Hör av dig så kommer vi och besöker dig på plats för att bedöma arbetet och ge dig ett pris.

Vi demonterar samt monterar era möbler taklampor sängar med mera.
Riktigt ömtåliga saker kan ni låta stå så tar vi hand om dom själva.

Kontors- & verksamhetsflyttar kräver noga planering hos kund. Så att verksamheten kan starta så fort som möjligt.

skräp körs bort av lg flytt och städ

Vi kör bort ditt flytt-skräp gratis!

På bilden ovan ser du hur mycket skräp det kan bli att köra bort när en bostad tömts och förråd rensats. LG Flytt & Städ bjuder på borttransport av skräpet i samband med flyttuppdrag när du anlitar oss!

madrassflytt