+46 708-44 53 56 leif@lgflyttstad.se

Flyttstäd för privat- och företagsfastigheter

Vid flyttstädning gör LG flytt & Städ först en besiktning och lämnar ett pris på vad flyttstädningen kommer att kosta. Då går vi också igenom vad som ska göras.

Vi på LG Flytt & Städ står för material och utrustning för din flyttstädning. Kyl och frys ska vara urplockat och avstängt för att vi ska kunna ge dig bästa resultat. Läs mer på sidan om vad en flyttstädning innebär och varför du ska låta LG Flytt & Städ uföra detta åt dig.

Efter utförd flyttstäning gör kunden en besiktning av utförd städning tillsammans med personal från LG Flytt & Städ.

flyttstad

Låt LG Flytt & Städ flyttstäda åt dig!

Flyttstädning ska utföras när en person flyttar ut från en bostad, oavsett om det är en lägenhet, ett hus eller någon annan typ av fastighet. Syftet med flyttstädning är att lämna bostaden i ett rent och välunderhållet skick för nästa hyresgäst eller ägare.
Ofta kan det kännas tidskrävande och tråkigt att behöva städa en lägenhet eller ett hus man ska lämna och aldrig återvända till.
LG Flytt & Städ vill gärna utföra flyttstädningen åt dig!

Flyttstädning, en noggrann städning

En flyttstädning är vanligtvis mer omfattande än en vanlig städning och innebär att man rengör alla ytor i bostaden grundligt. Det kan inkludera rengöring av kök, badrum, sovrum, vardagsrum, golv, väggar, fönster, garderober, skåp, ugn, kylskåp, mikrovågsugn och andra apparater. Dessutom dammsugs och torkas golven, damm och smuts från alla ytor torkas bort och insidan och utsidan av fönster rengörs.

Exakt vad som ska ingå i just din flyttständning kommer vi överens om med dig innan städningen påbörjas.

Flyttstädning i och omkring Skaraborg

För många hyresvärdar och fastighetsägare är det vanligt att kräva en flyttstädning innan de godkänner en flytt. Detta för att säkerställa att bostaden är i gott skick för nästa hyresgäst eller ägare. Ofta kan det också finnas specifika riktlinjer eller checklistor som måste följas för att uppfylla kraven för en godkänd flyttstädning. Gör det lätt för dig och satsa fullt ut på boendet du är på väg till: Låt LG Flytt & Städ utföra flyttstädningen.

LG Flytt & Städ utför flyttstädning i Skaraborg och Västra Götalands län i orter som Falköping, Skara, Skövde och Lidköping.

Fördelar med att låta en städfirma göra flyttstädningen

Att anlita en professionell städfirma för att utföra flyttstädningen kan ha flera fördelar:

 

  • Expertis och erfarenhet: Professionella städfirmor har ofta erfarenhet av att utföra flyttstädningar och vet exakt vilka områden som behöver extra uppmärksamhet. De har kunskap om effektiva städmetoder och vilka rengöringsprodukter som ska användas för att uppnå bästa resultat.
  • Tidsbesparing: Att göra en flyttstädning kan vara mycket tidskrävande, särskilt om det handlar om en stor bostad eller områden som är svåra att rengöra. Att anlita en professionell firma frigör din tid och energi för att fokusera på andra aspekter av flytten.
  • Grundlig rengöring: Professionella städfirmor har ofta tillgång till specialutrustning och rengöringsprodukter som kan göra det möjligt att utföra en mycket grundlig rengöring.
  • Garanti för kvalitet: Många professionella städfirmor erbjuder garantier för sitt arbete. Det innebär att om du inte är nöjd med resultatet kan du vanligtvis be dem att åtgärda eventuella brister utan extra kostnad.
  • Förbättrar chanserna för att bli godkänd av hyresvärden: Många hyresvärdar kräver en godkänd flyttstädning innan de avslutar ditt hyreskontrakt och att anlita en professionell firma kan hjälpa till att säkerställa att städningen uppfyller deras krav.